Ons team

Om direct op een professionele wijze invulling te geven aan het aangeboden alternatief van de huidige ‘grootbanken’ en bestaande ‘vastgoedfinanciers’ is een team samengesteld waar zowel de oude waarden alsmede Kennis & Kunde behouden blijven en gecombineerd worden met de nieuwe wijze van online werken en verwerken van data en bedrijfsprocessen.

KERNCOMPETENTIES TEAM Door de samenstelling van het team is er een brede kennisdekking, noodzakelijk om alle aandachtsgebieden te kunnen bedienen. Tijn Greve heeft door zijn jarenlange bancaire ervaring een evenwichtig beeld van de juiste risicoclassificatie, degelijke processen, security checks en fraude signalering. Frank Warnaar heeft door zijn vermogensbeheerders achtergrond ruime ervaring met KYC-trajecten (know your customer) en adequate verslaglegging van administratieve processen bedoeld voor toezichthoudende instanties. Robert Jan Buis heeft door de combinatie zijn New Business Development en E-commerce ervaring in relatie tot een ruime vastgoedervaring een ideale mix om binnen het initiëren (New Business) van een crowdfund platform (E-commerce) de vertaalslag te maken naar de vastgoedsector (Register Taxateur). Bij aanvang van het te plaatsen object/dossier voor The Crowd hanteren wij het 4-ogen principe. Het gehele team heeft ieder en in combinatie de toegang tot een breed netwerk in de vastgoedsector (zowel aan de vraag- als aanbod zijde) envermogende particulieren met een investeringswens.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: