Ons verhaal

Voor en door vastgoedprofessionals

Begin 2016 heeft Robert Jan Buis (1970) als vastgoedprofessional (NRVT- Register Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed) en marketeer (NIMA-Senior Marketing Professional) het initiatief genomen tot de oprichting van het eerste echte Nederlands vastgoedfinancieringsportal voor en door vastgoedprofessionals. Bedoeld om op een klantvriendelijke en adequate wijze invulling te geven aan de financieringsbehoefte voor commercieel onroerende zaken primair in Nederland.

Professionele invulling

Om direct op een professionele wijze invulling te geven aan het aangeboden alternatief van de huidige ‘grootbanken’ en bestaande ‘vastgoedfinanciers’ is een team samengesteld waar zowel de oude waarden alsmede Kennis & Kunde behouden blijven en gecombineerd worden met de nieuwe wijze van online werken en verwerken van data en bedrijfsprocessen.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: