Onze partners

NewFunding zal pro-actief samenwerken met brancheverenigingen (BNC) en belangenorganisaties (NRVT-NVM-ROZ). 

Key Partners NewFunding

WEBclusive

WEBclusive biedt totaaloplossingen voor crowdfunding. Dat wil zeggen software die voor verschillende vormen van crowdfunding kan worden worden ingericht. WEBclusive fintech ontwikkeld o.a. software en automatiseringsdientsen voor crowdfinancing voor het beheer van leningen en de verhandelbaarheid ervan.

Intersolve

Intersolve richt zich op dienstverlening van loyaliteit, tickets, e-vouchers, en cadeaukaarten met behulp van zelf ontwikkelde transactiesystemen. Intersolve is sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid tot de grootste dienstverlener op het gebied van deze systemen. Ze beheren een real-time netwerk waar verschillende diensten en partners aan retailers gekoppeld kunnen worden.

ING

ING Bank is een Nederlandse bank die onderdeel is van de ING Groep. De bank is internationaal actief en heeft in Nederland ongeveer 9,2 miljoen rekeninghouders en ruim 250 kantoren. De doelstelling is zoals ze zelf aangeven: "Mensen in staat stellen om zowel privé als zakelijk steeds voorop te blijven lopen".

Capsearch

Capsearch, dé marktstandaard voor het aanvragen van MKB-financiering. Met de online financieringstool voor intermediairs kan snel en eenvoudig MKB-financiering worden gerealiseerd. Via Capsearch kunt u diverse financiers bereiken, en altijd de best passende financiering vinden voor uw relatie. Capsearch is als het ware de MKB-financieringsmarktplaats voor intermediairs.

Spring valuations

Vastgoedadviesorganisatie Spring Real Estate, is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en het adviseren van eindgebruikers. U kunt bij ze terecht voor commercieel asset management, investment consultancy en advies bij verhuurtrajecten en taxaties. Vastgoedeigenaren kunnen Spring Real Estate inschakelen bij taxatie voor aan- en verkoopbeslissingen van objecten en portefeuilles, WOZ taxatie, huurwaarde, verzekeringsdoeleinden, verkrijgen van hypotheek en balanswaarderingen.

Credion

Credion heeft een samenwerkingsovereenkomst met NewFunding om te ondersteunen met name voor eigenaar-gebruikers in het MKB die zoekende zijn naar vastgoedfinanciering. Beide organisatie hebben het intakeproces op elkaar afgestemd en derhalve is Credion een strategisch partner in Nederland.

Saleswizard

SalesWizard is in 2010 opgericht, in een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot online marketing bureau met enkele honderden klanten. Er zijn inmiddels 25 vaste medewerkers en 6 freelancers in dienst. Daarnaast maken ze gebruik van een zorgvuldig opgebouwd netwerk van programmeurs en tekstschrijvers. Ruim 80% van de klanten van Saleswizard zijn MKB bedrijven.

ImmoCert

In 2011 is ImmoCert van start gegaan, tegelijk met de aankondiging van het feit dat het energielabel een groot deel van de waardebepaling van een huurwoning zou gaan uitmaken. De deskundige adviseurs van ImmoCert geven efficiente en accurate energielabels voor woning af. Vooral de praktische benadering en efficiënte werkwijze zijn belangrijke speerpunten van dit bedrijf.

BDO

Accountorganisatie BDO is internationaal actief en is de vijfde grootste accountants- en adviesorganisatie in Nederland en wereldwijd. De kernwaarden van het bedrijf zijn: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch. De werkwijze is integer en maatschappelijk betrokken.

Creditsafe

Creditsafe is wereldwijd de meest gebruikte leverancier van krediet- en bedrijfsinformatie. Sinds 2008 is er ook een vestiging in Nederland. In 8 jaar verder zijn er 13.000 klanten gerealiseer en is Creditsafe uitgegroeid tot de meest gebruikte kredietinformatie leverancier ter Wereld.

De Juiste Waarde

NVM makelaarskantoor De Juiste Waarde is tevens een taxatiebureau en is werkzaam in heel Nederland. Alle makelaars & taxateurs van De Juiste Waarde en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ingeschreven bij Stichting VastgoedCERT. Het is een marketing gedreven organisatie gericht op vastgoed die online een koppeling maakt tussen vraag en aanbod.

WOZ-Consultants

Sinds de start in 2009 is WOZ-Consultants uitgegroeid tot een landelijke opererend bedrijf, gespecialiseerd in het juist laten vaststellen van de WOZ waarde voor zowel particulieren als bedrijven. Het team van WOZ-Consultants bestaat uit juridisch medewerkers en taxateurs. 

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: