Over ons

Het crowdfundingplatform NewFunding is het eerste echte vastgoed crowdfundplatform van, voor en door vastgoed professionals.

 

NewFunding is opgericht om concreet invulling te geven aan de groeiende behoefte vanuit de sector, om op transparante wijze duurzaam in vastgoed te investeren. Door uitsluitend samen te werken met een multidisciplinair team van vastgoedprofessionals, financieel specialisten en vermogensbeheerders, bieden wij de actieve belegger de mogelijkheid online te participeren in een nauwgezette selectie van onroerende zaken.

 

 

“NewFunding maakt investeren in vastgoed toegankelijk voor iedereen."

Real Estate Finance in the cloud for the crowd.

Directieteam NewFunding BV

 

ONS TEAM

 

Tijn Greve

Frank Warnaar

 

STICHTINGSBESTUUR

 

Joost Pape

Mark Guns

NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals.

Opgericht in 2017 om zowel vastgoedprofessionals als particulieren concreet deel te laten nemen aan de groeiende behoefte om op transparante en renderende wijze duurzaam in vastgoed te investeren. Door effectief en nauw samen te werken met een multidisciplinair team van vastgoedprofessionals, financieel specialisten en vermogensbeheerders, bieden wij zowel de actieve belegger als de geïnteresseerde particulier de mogelijkheid online te participeren in een selectie van onroerende zaken.

Buiten het te verkrijgen rendement en de wens in vastgoed te beleggen dan wel vastgoed te financieren, geeft investeren in crowdfundingsprojecten vrijheid: je stelt je eigen portefeuille samen.

Uiteraard bieden wij daarnaast ook zekerheid, NewFunding voldoet aan de meest recente AFM eisen waarbij alle controles uitgevoerd worden door de Stichting Toezicht NewFunding. Buiten de transparantie en het toezicht wordt eveneens zekerheid gerealiseerd doordat NewFunding haar betaalstromen uitbesteed aan Intersolve Payments, waar gewerkt wordt met een e-wallet betaalprincipe. Intersolve Payments staat onder direct toezicht van de Nederlandse Bank.

Op deze wijze realiseren wij concreet de mogelijkheid om in vastgoed te beleggen, uw portefeuille uit te breiden of om uw vastgoed te financieren. New Funding is synoniem voor Real Estate Finance in the cloud for the crowd.

Direct meer lezen over de effecten, mogelijkheden en rendementen die behaald worden met crowdfunding of heeft u interesse in de samenwerkingen van New Funding?
Bekijk dan onze NIEUWS pagina, neem direct contact op met onze accountmanagers of geef door aan onze online assistente dat u meer informatie wenst.

Wij nemen dan direct contact met u op!

Intermediairs

NewFunding heeft de mogelijkheid om intermediairs te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende financiering voor hun eigen relaties.

Middels een eigen inlog kunnen intermediairs een dossier voorbereiden voor hun klanten, een quick scan uitvoeren op de haalbaarheid en de aanvraag in gang zetten. Voor een eerste aanzet verkiezen wij een persoonlijk contact om zaken voor te bereiden en nadere afspraken te maken.

 

 

CrowdMentor®

NewFunding werkt samen met CrowdMentors. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde intermediairs die kennis hebben van de gehele intakeprocedure van NewFunding en hierdoor geldnemers kunnen ondersteunen bij de financieringsaanvraag. Een CrowdMentor biedt hiermee een unieke mogelijkheid om in het traditionele Crowdfunding model ideeën te kunnen delen en input te genereren.

Waarom een CrowdMentor?

Middels de begeleiding van een CrowdMentor wordt een aanvraag eenvoudiger en zorgt het voor prettig klantcontact. Veelal is de CrowdMentor lokaal verankerd, kent de dossiers en de regio. Tevens helpt de CrowdMentor het benodigde “Know-Your-Customer-traject” eenvoudiger te maken omdat Geldnemers en CrowdMentors elkaar vaak al jaar en dag kennen. Voor NewFunding is het prettig om een volwaardig dossier aangeleverd te krijgen met een reële scoringskans.

Hoe word ik CrowdMentor ?

Om in aanmerking te komen als CrowdMentor dient u te beschikken over een financiële achtergrond in combinatie met relevante werk/financiering ervaring in de vastgoedsector. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek met NewFunding en bij gebleken geschiktheid gaat u een samenwerkingsovereenkomst aan waar een aantal werkafspraken worden vastgelegd.

NewFunding kent meerdere intake vormen. Zo kijken wij ernaar uit informatie te ontvangen via het kanaal van www.capsearch.com  of van bijvoorbeeld Fyndoo. Ook maatwerk om dossiers digitaal te vullen middels een API is mogelijk. Neem hiertoe gerust contact met ons op om eventuele vragen of onduidelijkheden nader af te stemmen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voor meer informatie, neem contact op met

NewFunding B.V.
Business Park De Hoef
3821 BM Amersfoort
Telefoon 085-0293829
Email info@newfunding.nl 

AFM – Autoriteit Financiële Markten

“De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.”

De Nederlandse Autoriteit Financiële Markten heeft kennis genomen van het Business Plan, structuur en samenwerkingspartners van NewFunding. De bestuurders zijn getoetst op betrouwbaarheid – integriteit (VOG verklaring) en op geschiktheid (opleidingsniveau,  werkervaring en kennisniveau). Dit alles samen is geschikt bevonden om te komen tot een ontheffing voor “het bemiddelen in opvorderbare gelden”. Hiermee is sinds 16 januari 2017 NewFunding toegetreden tot het register van AFM en terug te vinden onder registratienummer 19000055. NewFunding heeft de ontheffing om zakelijke geldnemers te ondersteunen. NewFunding zal nimmer bemiddelen in het verstrekken van leningen aan particulieren-consumenten.

www.afm.nl


Branchevereniging Nederland Crowdfunding

NewFunding is toegetreden als aspirant-lid van Branchevereniging Nederland Crowdfunding. Hiermee onderschrijven we de Branche gedragscode en werken wij mee om vanuit de sector Crowdfunding een bijdrage te leveren aan een transparante en innovatieve financiële sector.

www.startcrowdfunding.nl

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: