Binnendelta te Blaricum

 • Rente:6.5%
 • Looptijd: 24 maanden
 • Aflossing: 0%
 • Type lening: Aflossingsvrij
 • 100% voltooid
 • € 150.000 van € 150.000
 • succesvol!
 • NF Creditscore C
 • Zekerheid: 1ste Hypotheek
 • Loan to value: 80%
 • Bekijk het project
 • Investeer direct

Binnendelta te Blaricum

BeursBulletin.nl B.V.

Algemeen

Investeren tegen 6,5% rente in een vrijwel nieuw multifunctionele bedrijfsruimte op Businesspark A27 te Blaricum. Businesspark A27 bevindt zich midden in het hart van Nederland waar wonen en werken samengaan in Het Gooi. Het pand is volledig verhuurd en heeft een Loan to value van 80%. U krijgt het Recht van 1ste hypotheek.
Investeer mee met direct of achteraf betalen.

Het onderpand

Het onderpand waarop de hypotheek gevestigd gaat worden bestaat uit een bedrijfsruimte aan de Binnendelta 3b op het Businesspark A27 te Blaricum. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van het bedrijfscomplex High Executive. Het bedrijfscomplex is gesplitst in appartementsrechten. De bedrijfsruimte is traditioneel gebouwd en bestaat uit begane grond en eerste verdieping, beide zijn 60m2 groot. De bovenste verdieping beschikt over een kantoorruimte met pantry en toiletruimte, de benedenverdieping beschikt over een bedrijfsruimte met elektrische overheaddeur. Verder is er een alarminstallatie aanwezig en zijn er twee bijbehorende privé parkeerplaatsen. Businesspark A27 ligt aan de A27 en is daarmee goed gelegen ten opzichte van steden als Almere, Hilversum, Utrecht, Amsterdam en Amersfoort. De marktwaarde bedraagt volgens taxatie €190.000,-

De leningnemer

Harm van Wijk is een echte beleggingsexpert die te gast is geweest bij diverse programma’s op radio en TV, waaronder EenVandaag, Netwerk, Rondom10, Radio 1, Radio 2, BNR, FinanceTelevision en Business Class.

Hij werkt samen met onder meer SNS Bank, Binck, Alex, Citi, ING Bank en Lynx en schrijft voor De Financiële Telegraaf, BeursPlaza en Beurs.nl.

Na zijn studie is Harm van Wijk in de financiële wereld beland en is hij zich steeds meer met beleggen gaan bezig houden. Hij was eerder verantwoordelijk voor het opzetten van de beleggingssites van SNS Bank, verantwoordelijk voor marketing, verkoop en business development bij BinckBank, werkte mee aan het opstarten van SNS FundCoach en de ABN Amro Turbo’s en was sitemanager van De Financiële Telegraaf.

De huurders en exploitatie

De bedrijfsruimte is verdeeld in een begane grond en een bovenverdieping.

Huurder bovenverdieping
Huurprijs per jaar: € 9.000,-
Looptijd: 5 jaar
score Creditsafe: 64 en B  (laag risico)
.
Huurder benedenverdieping
Huurprijs per jaar: € 6.750,-
Looptijd: 5 jaar
score Creditsafe: 60 en B (laag risico)

De totale huurinkomsten bedragen € 15.750 per jaar. Dit bedragen netto huurinkomsten. De energiekosten en overige lasten zijn voor rekening van de huurders.

Debt Service Coverage Ratio   

Netto huurinkomsten per jaar € 15.750,-
Rente + financieringskosten per jaar € 10.462,-

De huurcontracten zijn sinds november 2019 afgesloten. De Debt Service Coverage Ratio (DSCR) bedraagt 1,5 Dit geeft een vrije geldstroom van 50% wat voldoende tot goed is.
Voor uitleg van DSCR, zie NF Creditscore.

De lening

 • Geldnemer: Beursbulletin.nl B.V.;
 • Bedrag: € 150.000,-;
 • Vaste rente van 6,5% op jaarbasis;
 • Het effectief rendement op jaarbasis bedraagt 5,75%
 • Looptijd 2 jaar aflossingsvrij;
 • Loan to value 80% van de waarde van het pand;
 • Beperkte looptijd van 2 jaar (24 maanden);
 • Maandelijkse uitkering van rente aan geldgever.

Overige leningen

De financiering dient voor aflossing van de bestaande lening.

Kosten voor de geldgever

NewFunding rekent 0,75% inclusief BTW per jaar over het geïnvesteerde bedrag voor het beheren van de leningen, zie tarieven investeerder.
Verder worden er geen kosten door NewFunding in rekening gebracht.

Zekerheden

De geldgever krijgt het Recht van 1ste Hypotheek op de bedrijfsruimte aan de Binnendelta 3b te Blaricum met een taxatiewaarde van € 190.000, zie het NRVT Taxatierapport*.

*I.v.m. de wet op de privacy is persoonsgevoelige informatie uit het taxatierapport weggehaald. 

Rendement & Risico

De geboden rente van 6,5% (5,75% effectief) is tot stand gekomen door toetsing en waardering middels de NewFunding (NF) Creditscore. NF Creditscore is een model dat is ontwikkeld om risico en rendement te bepalen. Ieder vastgoedproject wordt door NewFunding getoetst aan een aantal per project relevante objectieve criteria. De bedrijfsruimte en de Geldnemer zijn beoordeeld op een aantal punten van de NF Creditscore. Daarnaast is de Geldnemer getoetst door CreditSafe*. Creditsafe geeft online toegang tot bedrijfsinformatie en kredietinformatie rapporten. Iedere geldnemer wordt altijd vooraf op kredietwaardigheid en betaalmoraal gecontroleerd.
CreditSafe gaf een Score van 63. Een score van 63 houdt in dat er een lage kans is op een financiële calamiteit.

*I.v.m. de wet op de privacy is persoonsgevoelige informatie uit het rapport Creditsafe weggehaald. 

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: