Snel geld

Bent u op zoek naar een snelle financiering van zakelijk vastgoed. Bij Snel Geld weet u snel waar u aan toe bent. Wij accepteren uw aanvraag snel, hanteren flexibele voorwaarden en zijn betaalbaar.

Uiteraard wordt gekeken naar o.a. vermogenspositie, jaarcijfers en/of exploitatieresultaten, maar het belangrijkste criterium bij beoordeling van uw aanvraag is het vastgoed zelf als onderpand in combinatie met een realistisch “exit-scenario”. Dit exit-scenario kan bijvoorbeeld bestaan uit herfinanciering via een bank (mogelijk ook via de crowd van NewFunding) of verkoop van het gefinancierde object. De looptijd van de financiering is voor een korte periode en tussentijds boetevrij aflosbaar.

De funding van Snel Geld wordt verzorgd door professionele investeerders die daarvoor rente en het recht op 1e hypotheek krijgen.

Wilt u weten of uw object te financieren is met een zakelijke hypotheek via Snel Geld, vul dan het aanmeldingsformulier in of bel naar nummer: 0800-6393863464.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: