Spaargeld investeren

Uw spaargeld zinvol investeren

Wilt u uw spaargeld investeren? Uw investering is bij NewFunding in goede handen. Wij garanderen zekerheid en betrouwbaarheid. Wij hebben jaren aan ervaring en maken mogelijk dat particulieren en vastgoedprofessionals hun spaargeld kunnen investeren. NewFunding werkt samen met vermogensbeheerders, financieel specialisten en vastgoedprofessionals. Naast het rendement dat een investering u zal opleveren, biedt dit u ook enorme vrijheid. U stelt namelijk zelf uw portefeuille samen. Wij voldoen aan de meest actuele AFM eisen. De controles hierop worden door de Stichting Toezicht NewFunding uitgevoerd. Via Intersolve Payments besteden wij onze betaalstromen uit, omdat deze van het e-wallet betaalprincipe gebruikmaakt. Tevens staat deze bank onder toezicht van de Nederlandse bank. Wilt u ook uw spaargeld investeren? Neem contact op met NewFunding!

Uitgelichte Projecten

Uw spaargeld investeren, hoe werkt dit?

Uw spaargeld kunt u gemakkelijk investeren in vastgoed. Hierbij loopt uw investering tot minimaal 5 jaar door. U behaalt hiermee direct een rendement uit de exploitatie van uw investering. Ook wanneer het vastgoed verkocht zal worden. De combinatie hiervan zorgt voor een risico-rendementsprofiel tussen obligaties en aandelen. Het directe en indirecte rendement zal gecorrigeerd worden voor inflatie. En dit komt uw investering weer ten goede. Uw spaargeld kunt u in diverse sectoren investeren. Denk aan kantoren, winkels en woningen. Er vindt marktontwikkeling in iedere sector plaats. Houdt u hier rekening mee bij het samenstellen van uw portefeuille.

Wat kan NewFunding voor u doen?

Door uw spaargeld bij ons te investeren, kunt u rechtstreeks zakelijke hypotheken financieren. Hierdoor heeft u als investeerder het eerste recht op een hypotheek, het onderpand en het vastgoed. Uw investering is hierdoor minder risicovol. Bij ons geniet u van het voordeel van een aantrekkelijk rendement welke kan oplopen tot 10% per jaar. De lening is tevens kortdurend, waardoor uw geld wel heel snel terugverdiend is. Middels ons online platform investeert u eenvoudig in zakelijke hypotheken. U vult uw persoonsgegevens in en wij wandelen het proces met u door. Indien de crowdfunding van een project succesvol is, hoeft u niets meer te doen. NewFunding verzorgt de aflossing, de administratie en int de rente. Stichting Toezicht NewFunding zal tevens zorgdragen voor de controle van de verzekeringen en panden.

Uw spaargeld investeren? Neem contact op

Wenst u uw spaargeld te investeren bij NewFunding? Bel ons dan vandaag nog op. U kunt ons per telefoon bereiken via:085-0293829. Heeft u liever contact via de mail? Dan mailt u naar info@newfunding.nl. Wij vertellen u graag meer omtrent de mogelijkheden wanneer u uw spaargeld wenst te investeren.

Heeft u nog vragen?

NewFunding communiceert open en transparant. In de FAQ vindt u antwoord op de meest gestelde vragen over het crowdfundingplatform en de mogelijkheden.

BEKIJK DE FAQ

Wat is NewFunding?

Het crowdfundplatform NewFunding is het eerste echte landelijke vastgoed crowdfundplatform in Nederland van, voor en door vastgoedprofessionals. Voor meer informatie en de investeerdershandleiding verwijzen wij u naar OVER ONS

MEER OVER NEWFUNDING

Meer weten over de mogelijkheden of direct aan de slag: